Werkwijze

Werkwijze Strijkservice Strijkerijtje

Strijkservice Strijkerijtje heeft geen winkel, maar werkt vanuit een woonhuis in een kamer speciaal ingericht voor alle strijkwerkzaamheden. Uw strijkgoed wordt door ons opgehaald en weer keurig en volgens afspraak teruggebracht.
Halen en brengen binnen Arnhem, Velp, Westervoort is gratis. Haal en brengkosten Huissen € 1,25 Oosterbeek € 1,50 Schaarsbergen € 1,25
 

Strijkservice

Strijk Stomerij Was Service Arnhem

U kan het schone strijkgoed aanbieden in een wasmand/tas of op een kledinghanger. Indien u uw kleding zoals overhemd/blouse of jurk op een hanger wilt verzoeken wij eigen hangers bij het wasgoed te leveren.
Heeft U geen kledinghangers dan bieden wij deze aan voor € 0,15 per stuk.
Alles word volgens de voorwaarden die op het kledinglabel vermeld staat gestreken.Er word standaard een vouw in de mouwen van overhemden gestreken, wij vragen u bij het ophalen of u dit zonder wilt.
Het door ons gestreken wasgoed word netjes gevouwen of opgehangen [of een combinatie van beide]. Kleding op hanger worden verpakt in plastic hoes.

WASSERVICE

Wij besteden aan uw wasgoed de grootst mogelijke aandacht. Wij werken kleinschalig, daarom wordt uw wasgoed niet samen met dat van anderen gewassen. Uw wasgoed word bij binnenkomst eerst zorgvuldig gesorteerd op kleur en was temperatuur.En we kijken of er een speciale vlekken behandeling nodig is. Het wasgoed word behandelt volgens het waslabel.
Wij wassen met Ariel. Wanneer u een wasmiddel allergie heeft laat dit dan even weten. Voor speciale wensen staan wij altijd open en in overleg is veel mogelijk.

Werkwijze Strijkservice en Wasservice Arnhem

 
 
De Werkwijze van Strijkservice Arnhem Strijkerijtje is simpel: Halen, Strijken en Brengen